Koronavírusos lett egy dolgozó, bezárt egy kőbányai óvoda

Két hétig nem tudnak gyereket fogadni.

2020. szeptember 2., 07:12

Szerző:

A Kőbányai Gépmadár Óvoda közleményt adott ki arról, hogy az intézmény egyik dolgozója koronavírusos. Mint írják: az óvoda szerdától előreláthatólag két hétig nem tud gyerekeket fogadni, zárva tartanak.

Az intézmény kéri a szülők megértését és együttműködését.

A közelmúltban több magyarországi óvodában is megjelent a koronavírus: Óbudán három dolgozónál mutatták ki a fertőzést, Törökbálinton szintén egy dolgozó fertőződött meg,  míg a pápai óvodának azért kellett bezárnia, mert egy gyerek kapta el a koronavírust.

 

 

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.