Korda György portréjával díszítették az érdi Alispán utcai aluljárót, az énekes nagyon köszöni a gesztust

2019. október 17., 15:30

Szerző:

Megihlette az utcaművészeket Korda György, akinek arca a magyar zenei élet több ikonikus alakjáéval együtt került fel Érden egy közösségi falra – írja és mutatja a Bors.

„Nem értek ehhez a műfajhoz, de ha ez egy engedélyezett helyen van, és nem egy eldeformált, hanem egy normális, szép arccal jelenek meg, akkor azt mondom:

megtisztelő, hogy megfestettek

– mondta a lapnak Korda.

„Ez azt jelenti, hogy az illetőt szeretik és a hétköznapi emberek arcára is egy jóleső mosoly ül, amikor meglátják a falon. Nem tudom, ki volt a művész, akit megihlettem, de nagyon köszönöm neki” – tette hozzá az énekes.

19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.