Kőhalmi Zoltán szellemi iránymutatást kért a közmédiától, miután Galla érdemtelenné vált a Karinthy-gyűrűre

A jelenleg még Karinthy-díjas humorista levélben fordult Dobos Menyhérthez a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatójához.

2021. június 11., 19:17

Szerző:

Kőhalmi Zoltán Facebook-posztjában megkérte a Dobos Menyhértet, csatoljon számára egy „általános iránymutatást”, hogyan kell továbbra is olyan módon tevékenykednie, hogy a díj, melynek birtokosa, továbbra is nála maradjon.

 „Javaslom továbbá az összes eddigi díjazott értékrendjének, szellemiségének átvilágítását, nehogy megbújjon közöttük egy érdemtelen.

Segítségükre lehet, hogy mindegyikükről számos leleplező erejű hangfelvétel készült, ahol hosszan fejtik ki saját nézeteiket, valaha ezt nevezték Rádiókabarénak.

Sajnos ezen felvételek jó része Önöknek már nincs meg, mert 2010-ben a Rádió új vezetése kihajította az egyedülálló kabaréarchívumot.”

Ahogy lapunk azt korábban megírta, Galla Miklós humorista levélben kapott tájékoztatást a díjat adó MTVA szakmai kuratóriumtól, miszerint közelmúltbeli tevékenysége okán nem méltó a díjra, melyre februárban terjesztették fel.

(Kiemelt kép: RTL Klub)