Kocsis Máté nagyon bekeményítene a határon a lövöldözés után

Úgy véli, eljött az ideje egy külön határvadász ezred felállításának a súlyos helyzet miatt.

2022. július 2., 15:29

Szerző:

Itt az ideje, hogy felálljon egy önálló határvadász testület, ami kizárólag a határvédelemmel foglalkozik – kommentálta a szabadkai erdőben történteket a Fidesz frakcióvezetője szombaton a Facebookon.

Kocsis Máté azt írta a közösségi oldalán, hogy egyre durvul a helyzet a déli határnál: két csoport Szerbiában rekedt bevándorló fegyverekkel lőtte egymást hajnalban Szabadkánál, a hírek szerint halálos áldozatok is vannak.

Kiemelte: csak idén 100 ezernél többen próbáltak illegálisan Magyarországra lépni válogatott módszerekkel, hol alagutakon, hol létrán, hol kövekkel, hol fegyverrel.

„A katonák és a rendőrök állják a sarat, de a háború miatt nagy szükség lenne a munkájukra az ukrán határnál is. Itt az ideje, hogy felálljon egy önálló határvadász testület, ami kizárólag a határvédelemmel foglalkozik! Magyarország biztonságából nem engedhetünk!” – fogalmazott Kocsis Máté.

(Kiemelt kép: Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője felszólal az Országgyűlés idei első ülésén 2021. február 15-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Merevedési zavarok kezelésében alkalmazott gyógyszert találtak a GentleManus étrend-kiegészítőben, amit a forgalmazó egyébként véletlenül, egy másik rendelés mellé, ajándékba küldött a Nébihnek.

Pénteken időjárási szempontból is kettészakad az ország. A Dunántúlon heves viharokra, jégesőre kell számítani, az ország déli és középső tájain pedig 40 fokos hőség várható.