Kiskunhalason vigasztalódhat a Fidesz

2018. február 25., 21:01

Szerző:

Nem csak Hódmezővásárhelyen tartottak időközi választást most vasárnap. Hanem például Kiskunhalason is, ahol egy egyéni önkormányzati képviselőt választottak. Az eredmény egy picike gyógyír lehet a hódmezővásárhelyi eredményre, bár nem valószínű hogy kicsit is feledtetni tudja a kormánypártiakkal a Lázár János városában elszenvedett hatalmas vereséget. Mindenesetre Kiskunhalas 5. számú egyéni választókerületében az urnák elé járult 671 polgár (a választásra jogosultak 28 százaléka) 68 százalékos arányban Juhász Györgyöt, a Fidesz jelöltjét választotta meg.  

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.