Egy kigyulladt busz miatt lezárták az 6-os főutat Dunaföldvárnál

Egy kigyulladt busz oltási munkálatainak idejére lezárták a 6-os főutat Dunaföldvár térségében.

2023. november 13., 11:49

Szerző:

A főút 85-ös kilométerében gyulladt ki a menetrend szerint közlekedő busz – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

Az utasok és a sofőr is épségben elhagyták a járművet – tették hozzá.

A katasztrófavédelem azt közölte, hogy a dunaújvárosi és a solti hivatásos, valamint a dunaföldvári önkéntes tűzoltók három vízsugárral oltották a lángokat.

Délelőtt 11:30 körül a rendőrség újra megnyitotta az utat a közlekedők előtt.

(Kép forrása: police.hu)

A Szabad Európa megtudta, hogy egy uniós precedensítélet lehetőséget ad arra, hogy utólag is vizsgálni és korrigálni lehessen az emberek számára káros felvásárlásokat, akkor is, ha a kormány nemzetstratégiai kivételnek tart valamit. Egy ilyen per már le is zárult, a GVH-nak kötelező lesz vizsgálnia a Vodafone felvásárlását

Nem kicsit, nagyon: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke nyílt levelet írt Magyar Péternek, amelyben kifejtette, hogy szerinte a Tisza Párt alelnöke egy tőről metszett fideszes politikus, aki ugyan új a politikában, de „régi, jól ismert fideszes szöveget nyom”.

Nettó 1 milliárd 893 millió 839 ezer (bruttó 2 milliárd 390,5 millió) forintos keretszerződést írt alá az állami Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség Zrt. a Lounge Event Kft. és a Visual Europe Zrt. kettősével március 11-én az Államalapító Szent István ünnepe alkalmából tartandó tűzijáték rendezvényszervezési feladataira -  tudta meg az rtl.hu