Kiderült, hány gyerek van kórházban a koronavírus miatt

Az Emmi azt is közölte, hányan vannak közülük lélegeztetőgépen.

2021. december 17., 18:59

Szerző:

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) péntek délután elárulta, az RTL megkeresésére közölte, hogy jelenleg 52 koronavírusos gyerek van kórházban, akik közül egy részesül non-invazív lélegeztetésben.

A vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár gyakorlatozik a jövő hét elején Szolnokon, ezért megnövekedett hanghatásra kell számítani – közölte a szolnoki polgármesteri hivatal közleményben.

I. Judit, a Vácott ismert kineziológus és kétgyermekes édesanya szerda este 11-kor tűnt el. Ismerősei Facebook-felhívásokban és személyesen is keresték, ezrek osztották meg az eltűnéséről szóló posztokat, illetve a rendőrség is az eltűnt emberek körözési listájára tette őt. Pénteken aztán találtak egy holttestet a Dunánál.

2023. február 3., 15:44

A szombat éjfélig tartó havazás, havas eső és viharos széllökések miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Azt kérik, csak megfelelő műszaki állapotú, a szokásosnál jobban megtankolt, a téli körülményekre felkészített  járművel induljanak csak útnak.