Kétszer annyi pénzt lehet keresni a határ túloldalán, az összes pincér felmondott a győri Rába Hotelben

2018. szeptember 8., 11:14

Szerző:

Kisalföld írja, hogy a győri Rába Hotelben most beugró emberek látják el a vendégeket, az épületben működő étterem pedig nem fogad külső vendégeket, mert a szálloda mindegyik pincére felmondott nemrég. Hét nyolc pincért keresnek, akik helyett jelenleg a hotel más munkatársai szolgálnak fel.

Beállnak felszolgálni vezető beosztású munkatársak is.

Az étterem bejáratára a „Zártkörű rendezvény” feliratot függesztették ki.

A távozás oka – jegyzi meg a portál – az lehet, hogy a határon túl bárki megkeresheti a magyarországi fizetések kétszeresét is, egy pincér egy-egy gyenge napon is 50 euró borravalót (átszámítva 16 ezer forintot) tehet zsebre. 

A Kisalföld a felmondásokól megkérdezte a hotel vezetőjét, Bánhegyi Balázst, aki elmondta, az elmúlt néhány hónapban jelentős változások történtek a szállodában, de a céljuk az fejlesszék a szolgáltatásaikat. ennek keretében új éttermi igazgató érkezik, akinek feladata lesz egy elkötelezett munkatársakból álló csapat felállítása is.

(A 444 nyomán)

Tegnap 19:12

A gödöllői HÉV-vonalán maszturbáló férfi esete napokig lázban tartotta az olvasókat. Kerepes polgármestere, Gyuricza László ultimátumot adott a férfinak: ha nem adja fel magát, a tevékenységéről készült felvételt nyilvánosságra hozza. Kérdés, hogy tett szert a polgármester a felvételre, illetve vajon jogszerűen használta-e fel?