Készülnek a tüntetésre, hatalmas mennyiségű kordont szállítottak az Országház elé

2018. december 13., 15:57

Szerző:

„A Fidesz tényleg nagyon fél! Elkezdték a Kossuth térre szállítani a kordonokat. Az első kocsik megérkeztek" – ezt Oláh Lajos, a DK képviselője posztolta a Facebookon:

A rabszolgatörvény tegnapi elfogadása után igen tiltakozó megmozdulás kezdődött az Országház előtt és a város más pontjain, a Szabad Egyetem csoport és a Hallgatói Szakszervezet mára újabb tüntetést szervez a Kossuth térre. 

444 megkérdezett két rendőrt a helyszínen, akik azt mondták, egyelőre nem kaptak parancsot, hogy kordonnal vonják körül a Kossuth teret, de minden eshetőségre felkészülnek. Egyelőre 120 kordonelemet lehet látni a Szalay utca sarkán álló négy teherautón. Ebből összesen körülbelül 480 méter kordont állíthatnak fel.

Oláh Lajos fotójának van még egy súlyos tanulsága. Bárhogy változhat a világ, a jó öreg, honvéd-zöld NDK IFA a jelek szerint örök. A képen elől átható L60 jelzetű modellt 1987-ben, a mögötte látható W50L-t 1965-ben mutatta be az Industrieverband Fahrzeugbau. 

 

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.