Kardos József: Két-három fideszes államtitkárról is tudok, aki meleg, és megszavazta a homofób pedofiltörvényt

A Fidesz alapító tagja azért vállalta, hogy nyilvánosan beszél minderről, mert felháborítja a képmutatás, amit a kormány képvisel a melegekkel kapcsolatban.

2021. június 17., 08:23

Szerző:

„Szájer esete nem egyedi, sokan vannak a Fideszben, akik viszik a maguk keresztjét. 2-3 államtitkárról is tudom, hogy meleg és kettős életet él. Nem fogok neveket mondani” – fogalmazott Kardos József, a Fidesz egyik alapító tagja a Blikk kérdésére.

Kardost felháborítja a Fidesz és a Jobbik szavazataival elfogadott homofób törvény, amelyben szerinte a melegek ellen uszítják az embereket.

A lapnak elmondta: azért vállalta, hogy nyilvánosan beszél minderről, mert felháborítja a képmutatás, amit a kormány képvisel a melegekkel kapcsolatban.

A volt fideszes a Partizán keddi adásában nyilatkozott, ahol azt mondta, Orbán Viktornak magánemberként semmi problémája nincs a homoszexuálisokkal.

„Az hogy Orbán Viktor, Szájer József vagy akár Deutsch Tamás milyen vállalhatatlan és kirekesztő kijelentéseket tett az elmúlt években, az egy dolog; ezek az emberek magánemberként teljesen normálisan viszonyultak ehhez a kéréshez. Nagyon jól tudta Orbán és mindenki a Fideszben, hogy Szájer Józsefnek milyen irányultsága van, és őt így fogadták el. Ez nem volt probléma, csak ne derüljön ki. A probléma az lett, hogy ez kiderült. De nekik ezzel a kérdéssel emberként nem volt, és szerintem a mai napig nincsen problémájuk” – mondta Kardos, hozzátéve: a mai napig vannak kettős életet élő, magas pozíciót betöltő fideszesek, akik most asszisztálnak a szexuális másságot a pedofíliával összemosó törvényhez.

Kardos az 1990-es választások előtt Szájer József soproni képviselőjelölt kampányfőnöke volt, és segített neki a Fidesz színeiben egyéniben országgyűlési mandátumot szerezni.

A politikus szerint fontos tudni, hogy Szájer nem csapta be a családját a szexuális irányultságát tekintve. „A családja tudott erről. Ez nem arról szólt, hogy ő bárki háta mögött kettős életet élne. Ő a nagy nyilvánosság előtt élt kettős életet. Én nagyon becsülöm a feleségét és a lányát is, mert az utolsó pillanatig kitartottak mellette” – tette hozzá.

Kardos a Partizán műsorában egyébként arról is beszélt, hogy nagyon nehéz volt számára elfogadnia saját homoszexualitását, fiatalon pszichológushoz járt, akit arra kért, hogy „gyógyítsa ki” őt valahogyan a homoszexualitásból; 17 és 22 éves kora között pedig háromszor is öngyilkosságot kísérelt meg.

Kardos József a harmadik öngyilkossági kísérlet után, 23 évesen értette meg, hogy el kell fogadnia magát olyannak, amilyen.

(Kiemelt kép: MTI / Mónus Márton)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.