Karácsony: Ideje, hogy átadjuk a stafétát

Szabó Rebeka és Tordai Bence az új társelnökei a Párbeszédnek. 

2022. július 10., 17:21

Szerző:

A csodálatos Szabó Tímeával nyolc évig voltunk a párt társelnökei, itt az ideje, hogy átadjuk a stafétát. Sok sikert az utódainknak, bárkit is választanak a küldöttek, kiváló vezetők lesznek! És mi is ott leszünk mellettük, hogy egy zöld és igazságosabb Magyarországért dolgozzunk tovább – közölte Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd eddigi társelnöke a Facebook-oldalán.

A tisztújító küldöttgyűlés női társelnöknek Szabó Rebekát, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjét, férfi társelnöknek pedig Tordai Bencét, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjét, frakcióvezetőjét választotta meg a leköszönő társelnökök utódjául.

Karácsony Gergely párbeszédes főpolgármesterként a 2024-es önkormányzati választásra való felkészülés koordinációjáért felel majd. Az elnökség további tagjai: Szabó Tímea, V. Naszályi Márta, Temesvári Szilvia, Jakál Adrienn, Béres András, Szabó Márton, Szabó Zsolt. 

(Kiemelt képünk illusztráció. A Párbeszéd politikusai a Parlament üléstermében. Középen telefonnal Szabó Tímea leköszönő, mögötte Szabó Rebeka, előtte Tordai Bence frissen megválasztott társelnökök. Fotó: Párbeszéd.)