A kakucsi lány gyilkosa iPaden nézegette videókon, ahogyan nőket kínoznak és ölnek meg

2019. szeptember 18., 18:22

Szerző:

Szakértők meghallgatásával folytatódott a Fővárosi Ítélőtáblán annak a kakucsi fiatalembernek a büntetőügye, aki 2016. március 4-én egy tucat késszúrással kivégezte volt iskolatársát.

Az akkor 20 éves K. Bálint régóta szerelmes volt a szintén kakucsi M. Vivienbe, de a párkapcsolatban élő fiatal lány nem akart tőle semmit. Abba azonban belement, hogy a fiatal férfi néha hazavigye Budapestről. Az ominózus éjszakán a lány egy népligeti diszkóból küldött üzenetet K. Bálintnak, hogy jöjjön érte, és vigye haza.

K. Bálint magával vitte vadásztőrét, majd a kocsiban gyakorlatilag kibelezte a lányt.

A vádirat szerint az volt a célja, hogy megvalósítsa az iPadjére feltöltött szadista felvételeken látottakat. A videókon fedetlen hasú nőket kínoznak, darálnak, illetve ölnek meg nagy pengehosszúságú késekkel - írja a 24.hu

K. Bálint az elsőfokú tárgyaláson többször beismerte bűnösségét, majd visszavonta vallomásait. Volt, hogy azt mondta, Vivien véletlenül szúrta hasba magát, egy másik alkalommal pedig már egy haverjára akarta rákenni az emberölést.

A férfi életfogytiglanit kapott előre kitervelt, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért első fokon azzal, hogy leghamarabb 25 év múlva bocsátható szabadon. Ügyvédje a 24.hu-nak azt mondta, a másodfokú eljárás során azt akarják elérni, hogy a bíróság mellőzze a minősítést, vagyis a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés helyett „csak” emberölésért ítéljék el védencét.

Az ügyvéd szerint a legfrissebb szakvélemény azt állapította meg, hogy K. Bálintnak nincsenek szexuális parafíliái, vagyis szexuális devianciái.

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.