Ismert magyar zenész fulladt a Balatonba

A veszprémi gitárosnak emléktáblát szeretnének állítani a helyiek.

2023. szeptember 20., 13:54

Szerző:

Fürdőzés közben vesztette életét pénteken Balatonkenesén egy 46 éves férfi, aki vélhetően rosszul lett a tóban. Később kiderült, Veszprém ikonikus utcazenésze hunyt el, akit mindenki nagyon szeretett a városban – írta meg a veol.hu.

„Ő csak zenélt, mosolygott és örömöt csempészett mások életébe. Mindig jobb kedvünk lett tőle, nagyon kedves, mosolygós ember volt, látszott, hogy szereti, amit csinál: szeret zenélni az embereknek" - mesélte a Borsnak egy veszprémi családanya, de nem ő az egyetlen, akinek nagyon fog hiányozni Marcsek Balázs, hiszen már most szervezik, hogy emléktáblát kapjon az elhunyt zenész.

(Kiemelt kép forrása: Youtube)

Magyarország továbbra is valós, érdemi béketárgyalásokat sürget azok között, akik a háborút vívják – írta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap a Facebook-oldalán, hozzátéve: a nemzetközi közösségnek azt kellene elérnie, hogy a háborúzó felek kössenek végre tűzszünetet, és üljenek végre asztalhoz.

A választás után még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és európai parlamenti (EP-) választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.