Internet és tévé nélkül maradt az ország egy része

Teljesen leállt a Digi szolgáltatása az országban, még a weboldaluk és a telefonos ügyfélszolgálat is elérhetetlen.

2021. július 17., 16:19

Szerző:

Órák óta az egész országban leállt a Digi szolgáltatása, internet és tévé nélkül maradtak az emberek. Sokan aggódnak, hogy nem tudják nézni a Forma-1-et, vagy később a Barátok közt záróepozódját, azokról nem is beszélve, akiknek munkájához szükséges az internet. OIyan nagy a baj, hogy még a Digi weboldala sem működik, és a telefonos ügyfélszolgálat sem kapcsolható. 

A szolgáltató órákkal a leállás után, 15:30 körül tett ki egy üzenetet a még működő Facebook-oldalára. „Tisztelt Előfizetőink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a DIGI TV és vezetékes hálózat szolgáltatásai és ügyfélszolgálata bizonyos területeken, főként Budapest és környékén akadoznak vagy pillanatnyilag nem elérhetők. A hibák kijavításán kollégáink nagy erőkkel dolgoznak. Kérjük szíves türelmüket és megértésüket! Köszönettel, DIGI.”

Ez csak olaj volt a tűzre, sokan kiakadtak, hogy a szolgáltató szépíteni próbál, és nem ismeri be, hogy országos a probléma. Ez a kommentekből is kiderül, mert az ország minden tájáról jelezték, hogy nincs internet és tévé se, vagy csak részben, nem jön be az összes csatorna. 

 

(Kiemelt kép: A DIGI, multimédiás és telefonos szolgáltató üzlete a Páskomliget utca 8-ban, Újpalotán. Budapest, 2020. június 13. Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.