Intenzív osztályon kezelik M.Richárdot

2019. március 16., 07:15

Szerző:

Nem volt problémamentes M. Richárd szívműtétje, intenzív osztályon kezelik – mondta a Blikknek a Dózsa Görgy úti gázoló ügyvédje.

Koltai Zsuzsanna úgy tudja, a férfit jelenleg is intenzív osztályon ápolják, kedd óta nem tudott vele beszélni, az üzeneteire sem reagált.

M. Richárdot, a Dózsa György úti halálos gázolási ügy első számú gyanúsítottját, a kecskeméti maffiaper ötödrendű vádlottja, „Gyurma” fedőnéven ismeri a titkosszolgálat. Tavaly év elején titkos nyomozás folyt ellene, és egy „Izom” néven futó biztonsági ember ellen, aki Rogán Antalt és Németh Szilárdot védte Csepelen nemzeti konzultációs közönségtalálkozón.

A férfit februárban engedték ki az előzetes letartóztatásából, mivel az orvosszakértő véleménye az volt, a tervezett szívműtétét a következő hónapokban el kell végezni, mivel lehetséges közvetlen életveszélyes állapot kialakulása is.

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.