Hamarosan ingyen internetezhetnek a Yettel ügyfelei

Díjmentesen netezhetnek a Yettel ügyfelei egy tesztnapnak köszönhetően.

2024. június 19., 18:19

Szerző:

Június 20-án a Yettel ügyfelei 24 órán át ingyenes internet-hozzáférést kapnak – számolt be róla a HVG.

A vállalat tesztnapot hirdetett, így csütörtökön korlátlan és díjmentes internetezési lehetőséget biztos minden ügyfél számára, akár lakossági, akár publikus internet-hozzáféréssel rendelkező üzleti ügyfelek a mobilszolgáltatónál.

A promóció június 20-án 00:00-tól 23:59-ig él, ezalatt az idő alatt az adatforgalom nem terheli meg az ügyfelek adatkeretét. A tesztnap alatt nyújtott kedvezmény a belföldi internetelérésre vonatkozik.

A Yettel mindenkinek biztosítja a lehetőséget

A vállalat felhívásában arra is kitértek, hogy egy kétéves program keretében a 4G-hálózatuk terhelhetőbbé vált, hiszen növelték a kapacitását, valamint arra is nagy hangsúlyt fektettek, hogy a mobilhálózatuk fejlesztésének köszönhetően már az 5G-hálózat is elérhetővé vált az ügyfelek számára.

Egyelőre ez a legmodernebb technológia, ami az internethez köthető, és világszerte egyre többen használják – feltéve, hogy arra alkalmas készülékük van és olyan helyen tartózkodnak, ahol van 5G-lefedettség. A Yettel Magyarországon jelenleg 900 bázisállomáson teszi elérhetővé az ügyfelek számára az 5G-hálózatot, de folyamatosan azon dolgoznak, hogy bővítsék azt, ugyanis ezt tekintik az egyik legfontosabb modernizálási folyamatnak.

Egyébként akik már most is az 5G-hálózaton keresztül interneteznek, örülhetnek, hiszen a promóció keretében a díjmentes belföldi netezési lehetőséggel ők is élhetnek. A mobilszolgáltató a kiadott közlemény szerint azt szeretné elérni, hogy minden ügyfele kipróbálhassa és megtapasztalhassa, hogy milyen gondtalanságot és kényelmet jelent a korlátlan mobil-internetezési lehetőség.

A telekommunikációs cég nem tett különbséget az ügyfelek között, a tesztnap nyújtotta előnyöket mindenkire kiterjesztette, így akik egyáltalán nem rendelkeznek internet-előfizetéssel, vagy esetleg már elfogyott a havi adatkeretük, június 20-án szintén kihasználhatják a kivételes lehetőséget, és hozzáférést kapnak az ingyenes belföldi mobilinternethez.

(Képünk illusztráció. Fotó: Michal Fludra / NurPhoto / NurPhoto via AFP)