Így nézett ki az esküvőjén a Dobrev-Gyurcsány jegyespár

Dobrev Klára villantott esküvői fotót.

2022. április 9., 17:32

Szerző:

„Ha már mindenki kiteszi, ez az enyém.”

Így mutatta meg esküvői fotóját Dobrev Klára, a DK Európa-parlamenti képviselője szombaton, a közösségi oldalán.

Férjével, Gyurcsány Ferenccel 1994-ben házasodtak össze, és három gyerekük született, Tamás, Anna és Marci.  Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc 1994 augusztusában, a balatonőszödi kormányüdülőben ismerkedtek meg. Gyurcsány ekkoriban egy balatonszemesi villában nyaralt második feleségével és két fiával. Innen járt be a kormányüdülőbe, Szilvásy Györgyhöz, míg Dobrev Klára anyjával, Apró Piroskával tartózkodott ott. Gyurcsány visszaemlékezése szerint később Pesten meghívta ebédelni leendő feleségét, akivel 2-3 órát beszélgetett. Ezután elkezdtek találkozgatni, majd Gyurcsány két hónap múlva, 1994 októberében elhagyta a családját, másod feleségét, Edinát, valamint 6 és 4 éves kisfiait, és összeköltöztek.

(Kiemelt kép: Dobrev Klára Facebook-oldala)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.