Esik az eső, ázik a mező

Egész nap a záporok, zivatarok határozzák meg az időjárásunkat. 

2023. április 25., 08:14

Szerző:

Az összefüggő felhőzet a csapadék súlypontjával együtt fokozatosan kelet, északkelet felé tolódik, ott jelentős mennyiségű esőt okozva.

Mögötte szakadozik, csökken a felhőzet, délutántól a Dunántúlon változóan felhős idő várható, záporokkal, esetleg zivatarral is.

A legtöbb napsütés a középső országrészben várható. Az északnyugati szél többfelé erős lesz.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 13 és 19 fok között alakul, de a tartósan felhős, csapadékos északkeleti tájakon ennél pár fokkal hűvösebb idő várható. Késő este 5 és 11 fok között várható a hőmérséklet.

(Fotó: Victoria Regen via Pixabay)

Tegnap 21:02

Ráadásul hat egymást követő napot tölthetnénk otthon a karácsonyi héten a Gazdaságfejlesztési Minisztérium friss tervezete szerint. Lenne ugyanakkor három olyan szombat is, amikor dolgozni kellene.

Tegnap 20:46

Halálos motorbaleset történt a fővárosban a Gyáli úton hétfő délután, az utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták – tudatta a rendőrség a honlapján.

2023. május 29., 16:23

Novák Katalin részt vett a csíksomlyói búcsún, és látogatásának helyszíneiről folyamatosan beszámolt a közösségi oldalán. A „nem megfelelő nyilvános üzenetek” miatt a román külügy tiltakozott Magyarország bukaresti nagyköveténél. A Sándor-palota szerint a „román külügyminisztérium tiltakozása túlzó és indokolatlan”.