Havazás, havas eső vár ránk

Főleg a Dunántúlon és északon havazhat. 

2023. január 21., 06:34

Szerző:

Szombaton sokfelé számíthatunk csapadékra, kezdetben több tájegységünkön szállingózhat a hó, alakulhat ki kisebb havazás, majd napközben elsősorban a Dunántúlon és északon havazhat, máshol eső, havas eső lehet a jellemző, írja az Időkép. Nyugaton, északnyugaton erős, helyenként akár viharos lökések kísérhetik az északi-északnyugati szelet, így helyenként kisebb hófúvás sem kizárt. Hajnalra az Alföldön többfelé pára, köd képződhet. Reggel -4 és +2, kora délután 0 és 5 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Vasárnap keleten, északkeleten több órára kisüthet a nap, máshol erősen felhős, borult időre számíthatunk. Kezdetben többfelé, délután már kevesebb helyen alakulhat ki eső, zápor, havas eső, illetve havazás. Havazásra elsősorban a Dunántúlon számíthatunk. A Dunántúlon még élénk, néhol erős lehet az északi-északnyugati szél. A keleti országrészben 7 és 10, máshol -1, +6 fok között alakulhat a legmagasabb hőmérséklet.

(Fotó: MTI/Komka Péter)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.