Halálra gázoltak egy nőt Egerben

A gyalogos olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba szállítását követően meghalt.

2021. december 25., 20:41

Szerző:

Személyautó ütött el egy kijelölt átkelőhelyen közlekedő nőt Egerben, a gyalogos belehalt sérüléseibe – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-vel.

Szabó Boglárka tájékoztatása szerint a baleset a Sas út és Patakpart út kereszteződésénél történt, ahol egy 35 éves egri férfi járművével nem adott elsőbbséget a zebrán átkelő 54 éves helyi nőnek, akit elütött. A gyalogos a balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba szállítását követően meghalt – tette hozzá. Jelezte: a rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek, kerülni a környező utcákban lehet.

(Kiemelt képünk illusztráció. forrás: Shutterstock)

19:45

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 50 millió forintos bírságot szabott ki az eMAG webáruház üzemeltetőire (Dante International S.A., Extreme Digital- eMAG Kt.), mert megszegték a korábbi jóvátételi vállalásaikat – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hétfőn az MTI-vel. Az eMAG tudomásul vette a hatóság döntését, bár azzal nem ért maradéktalanul egyet – közölte a cég.

2022-ben 14,2 millió vendég közel 40 millió vendégéjszakát töltött a magyarországi szálláshelyeken, csaknem negyven százalékkal többet, mint 2021-ben és csak egy hajszállal elmaradva a magyar turizmus minden idők legsikeresebb évének számító 2019-es esztendő eredményétől – emelte ki évértékelő sajtótájékoztatóján a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke.