Halálosan megfenyegette és megütötte a nővért egy nagyanya a miskolci kórházban

2018. december 10., 14:35

Szerző:

Egy nagyanya megütötte, majd unokájával együtt életveszélyesen megfenyegettek egy nővért Miskolcon - írja a honlapján a rendőrség

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 66 éves miskolci nővel és 14 éves lány unokájával szemben. A gyanúsítottak 2018. december 8-án 19 óra körül az egyik miskolci kórházban - munkája végzése közben - megölésével fenyegettek meg egy nővért, illetve az idősebbik nő meg is ütötte az ápolónőt.

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított nőt és unokáját a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.

Elkerülhetetlen az öregségi nyugdíjrendszer átalakítása. A termékenység és a halálozás is csökken, így egyre nagyobb csoport kezdi meg nyugdíjas éveit. Az azonban, hogy miként alakul a nyugdíj mértéke, a szakemberek tudását is próbára teszi.