Halálos motorbaleset a Gyáli úton

Halálos motorbaleset történt a fővárosban a Gyáli úton hétfő délután, az utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták – tudatta a rendőrség a honlapján.

2023. május 29., 20:46

Szerző:

A motoros lesodródott az úttestről és a szalagkorlátnak ütközött a Gyáli út 30. szám előtt, a férfi a helyszínen életét vesztette.


A rendőrök a helyszínelés idejére a Gyáli utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták, jelentős a torlódás – olvasható a police.hu-n.

(Fotó: Gyulai Bence/168.hu)

 

08:55

Az Energiaügyi Minisztérium októbertől még alacsonyabb szintre szorítja az intézmények távhő díjait. A nem lakossági fogyasztók januárban egyszer már megfelezett költségeit újból azonos arányban csökkenti a tárca. Az önkormányzatok, közintézmények és vállalkozások országos átlagban a tavaly év végi díjak negyedét fizetik tehát október elsejétől – jelentette be pénteki közleményében Lantos Csaba energiaügyi miniszter.

07:25

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc az Alapítvány az Innovatív Oktatásért szakmai konferenciáján járt. Az alapítvány működteti a High-Tech Suli programot (HTS), amelyet a 660 milliárd forintos vagyon felett rendelkező Mészáros Lőrinc tulajdonos támogat.