Halálos kimenetelű motoros baleset történt Bajnánál

Személygépkocsival ütközött és meghalt egy motoros a Komárom-Esztergom vármegyei Bajna térségében vasárnap – közölte honlapján a rendőrség.

2023. március 26., 15:22

Szerző:

 

A baleset a 1119-es és a 1125-ös út kereszteződésénél történt, a motort vezető férfi a helyszínen életét vesztette – írták.

A 1119-es utat lezárták, kerülni Bajna felé lehet – tették hozzá.

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.