Halálos baleset, két motorossal ütközött egy autó

Gyulafirátót térségében teljes útlezárás van érvényben.

2022. július 24., 13:16

Szerző:

Egyelőre ismeretlen okból Gyulafirátót közigazgatási területén 2022. július 24-én 11 óra 40 perc körül egy személygépkocsi két motorkerékpárral ütközött – írja a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A jelenlegi információk alapján a balesetben két fő a helyszínen életét vesztette, 1 főt súlyos sérüléssel, míg 1 főt könnyű sérüléssel szállítottak a mentők kórházba.

A helyszíni szemle idejére a rendőrök teljespályás útlezárást rendeltek el. Kerülni Zircnél lehet Bakonybél irányába.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

21:15

A háború és a brüsszeli szankciók okozta energiaválság miatt a kormány kiviteli tilalmat rendel el az energiahordozókra, így a tűzifára is. Az energia-ellátásbiztonság szempontjából stratégiai jelentőségű tűzifa külföldre történő kivitelét a kormány kontroll alatt tartja, szükség esetén korlátozni is tudja és elővásárlási jogával is élhet, közölte Nagy István agrárminiszter a Magyar Közlönyben megjelent rendelettel összefüggésben.

19:56

Új villamosjáratot indít a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton, a 2B jelzésű villamos Pesterzsébet és a Jászai Mari tér között jár majd. A pesti fonódó villamosfejlesztés részeként induló járat átszállás nélkül tesz elérhetővé három metrójáratot a XX. kerületi lakosoknak.