Hadházy pokolra készül

Poklot bemutató félmilliárdos turisztikai akcióról adott hírt Hadházy Ákos.

2023. szeptember 7., 13:50

Szerző:

Tar készülő nevezetességéről Hadházy Ákos adott hírt. Az ellenzéki képviselő Becsó Zsolt fideszes képviselő oldalán bukkant rá a páratlan bemutatóra, a politikus képeket tett közzé arról, amint VIP vendégként nyitás előtt láthatta a kiállítást – írja a 24.hu.

Szó bennszakad! … Tényleg nehezen jutok szóhoz, így csak keresem, hogy milyen címet adjak a képeknek. Talán legyen így: Egy igazi fideszes még a poklot is el tudja lopni

– írta Hadházy

A képviselő hozzáette: a hivatalos projekt leírásból az derül ki, hogy a félmilliárdból a poklon kívül kiegészítő projektelemekre is futotta, a tervezők különös figyelmet fordítottak az interaktív bemutatási formákra, az innovatív élményelemekre és a családbarát funkciókra. A képviselő szerint a tervezők azt ígérték, hogy évi 12 ezer turistát vonz majd környékre az új pokol.

Mondjuk a lombkorona sétány is ugyanígy a hülyeség és a lopás emlékműve, és oda tényleg mennek turisták

– írta Hadházy.

A kiállítás honlapja szerint a pokoljáráson Vitéz Tar Lőrinc útját lehet követni.

(Kiemelt képünk forrása: Hadházy Ákos Facebook oldala)

08:47

Magyarország továbbra is valós, érdemi béketárgyalásokat sürget azok között, akik a háborút vívják – írta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap a Facebook-oldalán, hozzátéve: a nemzetközi közösségnek azt kellene elérnie, hogy a háborúzó felek kössenek végre tűzszünetet, és üljenek végre asztalhoz.

A választás után még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és európai parlamenti (EP-) választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.