Hadházy Ákos a Mission: Impossible zenéjére mászik fel a MTVA-székház lépcsőjének a korlátján

2019. január 2., 09:08

Szerző:

A független országgyűlési képviselő, az LMP volt társelnöke még szilveszterkor tette ki a Facebook-oldalára a lenti bejegyzést, amelyben Gulyás Gergely ATV-nek adott interjújára reagálva azt írja, hogy 2019-ben is folytatni fogja, a kancelláriaminiszter pedig téved, ha azt hiszi, hogy a Munka törvénykönyve módosítását kísérő tüntetéshullám kifullad.

„És biztos vagyok benne, hogy G.Gergely nagyot téved, ha azt hiszi, hogy a magyarok nagyon nagy részének nincs elege a néphülyítésből”

– fűzi hozzá a politikus egy coub kíséretében, amely azt mutatja, hogyan mászott a lépcső korlátján az MTVA székházában, mielőtt a biztonsági őrök Szél Bernadett-tel együtt kihajították volna az épületből. Mindezt a Mission: Impossible zenéje kíséri. Furulyán.

 

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.