Tömegbaleset az M1-esen

Felborult kisbusz, kamionos baleset és torlódás nehezíti a közlekedést. 

2022. február 5., 08:32

Szerző:

Az éjszaka kigyulladt egy kamion, a délelőtt folyamán pedig erre számíthatnak az autósok az Útinform szombati jelentése szerint.

Péntekről szombatra virradó éjszaka kigyulladt egy szlovén rendszámú, autókat szállító kamion 03 óra 40 perc körüli az M86-os autóúton. Ennek fényében éjszaka útlezárás nehezítette az arra közlekedő autósok helyzetét.

Az M1-es autópályán, Lébény térségében a 141-es km-nél, Hegyeshalom irányába egy kamion átszakította a szalagkorlátot. A Hegyeshalom felé vezető oldalt lezárták, a főváros irányába a belső sávot zárták le. A Hegyeshalom irányába tartókat kiterelik a 129-es km-nél a Győr-nyugat csomópontban az 1-es főútra, visszatérni Lébénynél lehetséges.

Mindkét irányba torlódik a forgalom.

Az 51-es főúton, Dunavarsány térségében a 29-es km-nél felborult egy kisbusz. A főutat lezárták, a forgalmat Dunavarsány felé terelik el. Az M43-as autópályán, Csanádpalotánál, az országhatárnál a kilépésre várakozó kamionsor hossza meghaladta a 5 km-t.

(Kiemelt kép: Szigetszentmiklós, 2021. november 29. Gépjárművek közlekednek az M0-s autóúton. Fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.