Gyurcsány Ferenc virágnyelven megírta miért bénázik Karácsony

A DK elnöke azt is kifejtette, hogy miért van bajban a főpolgármester. 

2021. december 2., 10:10

Szerző:

Gyurcsány Ferenc csütörtökön Facebook-posztban állt ki Karácsony Gergely mellett a Városháza-ügy kapcsán,  és másokat is a főpolgármester támogatására bíztatott. Ugyanakkor azt is kifejtette, miért van bajban a főpolgármester. 

Gyurcsány Ferenc, mint az erkölcs bajnoka megállapította Karácsony Gergelyről, hogy egy „tiszta ember, nem korrupt”, akinek éppen ez a nagy baja a Városháza-ügy kapcsán. A városháza eladásának ügye, mint írja, csak egy fabrikált történet. Provokáció. Gyurcsány ugyanis kifejtette: jelenleg háború zajlik, amiben Karácsony Gergely tiszta jelleme miatt nem jeleskedik. 

„Sajnos háború van. A háború szabályai különlegesek. Ők vagy mi. Magam is utálom ezt a logikát. De ez van. Sokan nem akarják ezt mifelénk érteni. Karácsony tisztességes demokrataként is húzódozik elfogadni ezt a logikát. Ezért van bajban”

– írta Gyurcsány Ferenc, majd megjegyezte: „Kár. De ez az ő dolga. A mi dolgunk, hogy támogassuk őt.”

 

(Kiemelt kép: Budapest, 2021. február 15. Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője reagál Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalására az Országgyűlés idei első ülésén 2021. február 15-én.
MTI/Koszticsák Szilárd)