Borkai Zsolt nevetve szavazott a feleségével, miközben Győrben „kurvapecér” feliratú matricákkal szórták tele a plakátjait

2019. október 13., 19:11

Szerző:

Bár Borkai Zsolt városában is többen mennek el szavazni, mint öt évvel ezelőtt, az Index szerint a városbeliek azt mondják, ez nem a városi polgármester botránya miatti felháborodás jele,

a Fidesz jelöltje  ugyanúgy nyerni fog, mint 2014-ben, csak másfél év múlva benyújtja a lemondását.

Borkai Zsolt este jelentkezett a Facebookon egy bejegyzéssel, amelyen azt látni, hogy a feleségével neveteve adja le a voksárt. Eltűnt azóta, hogy a múlt héten elkezdett az horvátországi jachtkirándulásán készült szexvideóktól visszhangozni az önkormányzati választási kampány. Hétfőn egy videóüzenetben még hallatott magáról, azt állítva, hogy bocsánatot kér, nem lép vissza, a videók kiszivárogtatása miatt pedig jogi lépéseket tesz, a péntekre meghirdetett rendkívüli sajtótájékoztatóját azonban az utolsó pillanatban lefújták. 

Győrben most. az önkormányzati napján „kurvapecér ajánlásával” feliratú matricákkal ragasztották le Borkai Zsolt plakátjait. Ezeket a matricákat a városi Fidesz-iroda környékén letépkedik, ami már csak azért sem meglepő, mert ez az a városi Fidesz, amely Orbán Viktor távolságtartó nyilatkozata után teljes mellszélességgel kiállt a szexbotrányhős polgármester mellett.

12:53

Elkerülhetetlen az öregségi nyugdíjrendszer átalakítása. A termékenység és a halálozás is csökken, így egyre nagyobb csoport kezdi meg nyugdíjas éveit. Az azonban, hogy miként alakul a nyugdíj mértéke, a szakemberek tudását is próbára teszi.