Gubás Gabi megtalálta a közös pontot saját maga és Dobrev Klára között

A színésznő fogja alakítani Dobrev Klárát az Elk*rtuk című filmben. 

2021. szeptember 22., 16:16

Szerző:

Gubás Gabi játssza Dobrev Klárát, Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök feleségét az Elk*rtuk című filmben – derült ki szerdán, miután a film Facebook-oldalán közzétettek egy rövid videóinterjút a színésznővel – írja a Magyar Narancs.

A színésznő elmondja, hogy kezdetben nem akarta vállalni a filmet, de végül meggondolta magát, ugyanis az a tapasztalata, hogyha kinyílik neki egy ajtó, az nem véletlen. „Szívesen kimaradtam volna ebből a filmből a politikai felhang miatt, ugyanis volt már részem meghurcoltatásban, például mikor Tóth Ilonka szerepét játszottam az 56 06 című, Mohácsi János-féle darabban, amikor is hajnali 4-kor jöttek a gyalázkodó sms-ek vagy a telefonhívásokat, holott én már rég leadtam azt a szerepet, hiszen nyolc hónapos terhes voltam” – mondta Gubás Gabi. 

A színésznő arról is beszélt, hogy talán nála volt Klára szerepe a legjobb kezekben, és a rendezővel közösen szerették volna Klára emberi arcát még jobban kidomborítani. A színésznő egyébként megtalálta a közös pontot saját maga és Dobrev Klára között, ez pedig nem más, mint Klára férje melletti kitartása és maximális lojalitása. 

Az nem derült ki, hogy Gyurcsány Ferenc szerepében kit láthatunk majd a filmvásznon. 

 

 

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.