Gémesi György állást ajánlott az illegális szemetelőnek, aki majdnem megverte

2018. szeptember 5., 11:25

Szerző:

Állást ajánlott annak a férfinek Gémesi György, aki majdnem megverte - ezt az ATV Start-ban mondta el Gödöllő polgármestere.

Gémesi György látta, amikor a férfi és élettársa illegálisan rak le hulladékot. Felszólította őket, hogy hagyják ezt abba, a pár azonban rá akart támadni, sőt, a telefonját is el akarták venni, mert a polgármester fotókat is készített a szabálysértésről.

A polgármester a tetthelyen
Fotó: Facebook/Gémesi György

Gémesi György mindennek ellenére sem tett feljelentést, ugyanis megszánta a nehéz anyagi körülmények között élő családot, amelyben négy gyermeket nevelnek, közülük még egy iskolába jár. (A polgármester ugyanis úgy tudja, hogy a férfi és a nő nehéz anyagi helyzete miatt vállalta mások szemetének eltüntetését. A vasárnapi lerakásért 2000 forintot kaptak – A szerk)

Gödöllő első embere abban a csapatban ajánl neki munkát, amelynek feladata pont az, hogy ezeket az illegális szemétlerakó-helyeket felszámolják.

 

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.