Pisztollyal a kezében várta a Nagyvárad téri villamost egy férfi Budapesten

2019. augusztus 13., 20:32

Szerző:

Kedd délután a rendőrség megerősítette az Indexnek, hogy reggel elfogtak a rendőrök egy férfit Budapesten, aki lőfegyverrel a kezében álldogált a Nagyvárad téren a 24-es villamos megállójában.

A lapnak több szemtanú is beszámolt az esetről, a rendőrség pedig azt közölte, hogy szerda reggel 7 óra 12 perckor bejelentést kaptak arról, hogy a Nagyvárad tér 1. szám alatti villamosmegállóban egy fegyver van egy ember kezében.

Lövés nem dördült, és senki nem sérült meg, a járőrök perceken belül a helyszínre érkeztek, és intézkedés alá is vontak egy 49 éves budapesti férfit.

P. Lászlónál egy gáz-riasztó fegyvert találtak, ezért garázdaság és lőfegyverrel kapcsolatos szabálysértés miatt előállították, és eljárást kezdeményeztek vele szemben.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.