Gázolt a vonat Csörögnél

Vác és Vácrátót között pótlóbuszok viszik az utasokat.

2022. január 26., 08:11

Szerző:

Halálra gázolt egy embert Csörögnél a Vácrátótról a Nyugati pályaudvarra tartó, utasokat nem szállító vonat szerda reggel - közölte a Mávinform az MTI-vel. Azt írták, hogy Vác és Vácrátót között pótlóbuszok viszik az utasokat.

A vonatpótló autóbusz Vác autóbusz-állomás 14-es kocsiállásáról indul - tették hozzá. Felhívták a figyelmet arra, hogy a baleset miatt több kora reggeli, Vác, illetve Vácrátót és a Nyugati pályaudvar közötti járat kimarad.

(Kiemelt képünk illusztráció: Személyvonat közlekedik Veszprém és Győr között Eplénynél a Bakonyban 2021. január 17-én. Fotó: Máthé Zoltán/MTI)

17:58

Az online szerencsejátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, így nem csoda, hogy hazánkban is egyre több ember figyelmét felkeltik az online kaszinó játékok, illetve a sportfogadási lehetőségek. Van azonban egy olyan dolog, amely jelenleg nem teljesen egyértelmű. Ez pedig nem más, mint hogy mennyire legálisan működnek hazánkban a sportfogadási, és az online kaszinó oldalak.

16:26

Sanna Marin egy korábbi nyilatkozatára reagált. Marin azt akarta tudni, hogy a finn NATO-csatlakozás jóváhagyásának a késleltetése összefüggésben van-e azzal, hogy az Európai Bizottság befagyasztaná a Magyarországnak járó 7,5 milliárd eurós uniós támogatást. 

Elkezdődött a megújuló Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása kedden, az ellenőrzési folyamat során kisebb helyszíni munkák még történhetnek, ezt követően a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret még az idén birtokba vehetik az arra közlekedők, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).