Gajdics Ottó a meleg párokról: Együtt tudunk velük élni, úgy, ahogy a száraz kutyapiszokkal az árokparton, még csak fel sem rúgjuk őket

2019. április 2., 14:45

Szerző:

A Hír Tv-re költözött a Sajtóklub, és már az első, hétfői adásban sikerült mélyen alulmúlniuk önmagukat. Ahogy arról a 168 Óra is beszámolt, Novák Katalin családügyi államtitkár és Matteo Salvini olasz belügyminiszter is részt vett nemrég a vidám migránsozással és homofóbiával tűzdelt Családok Világkongresszusán az olaszországi Veronában.

Nem sokkal a konferencia után az olasz IKEA egy új reklámmal állt elő, amely meg is jelent a cég Twitter-oldalán. - A család az, akivel megosztod az ágyadat, az asztalodat, a fogkefetartódat. A család az, aki ismeri a wifi-jelszót, aki nem csinál problémát abból, hogy a vécédet használja, és a vécékefédet is. A család, aki megjön, anélkül, hogy előtte szólna, aki azt mondja, ma este én főzök, a család, akitől otthon érzed magad. Ez természetes, nem? Természetes. - szól magyarra fordítva a kísérőszöveg.

A Sajtóklubban a delikvensek jókat nevettek, többek közt azon, milyen nehéz összeszerelni egy Ikea bútort. A prímet azonban a Magyar Idők egykori főszerkesztője, Gajdics Ottó vitte, akit a 24.hu idéz. 

Mint mondja, alapvetően liberális ember, eleve azzal indít, hogy „éntőlem úgy üzekednek az IKEA-sok, ahogy akarnak, azzal, akivel akarnak.” Mindössze egy apró kiegészítést fűzött hozzá, mely szerint:

„Csak ne nevezzék családnak. A családnak a Bibliától kezdve rengeteg nagyon szép, nagyon pontos meghatározása van. Ez, amit ők mondanak, egyáltalán nem tartozik közé, és nem is kell, hogy közé tartozzanak, mert mi toleránsak vagyunk, mi befogadók vagyunk, mi együtt tudunk velük élni, úgy, ahogy a száraz kutyapiszokkal az árokparton, még csak fel sem rúgjuk őket, éljenek úgy, ahogy akarnak, csak bennünket hagyjanak békén.”

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.