Tarr Béla lett a Freeszfe elnöke

Tarr Béla, Veszprémi Judit, Nyári Ádám, Elefánti Emma az új elnökségi tagok között.

2022. október 3., 13:36

Szerző:

Új elnökséget választott a Freeszfe Egyesület küldöttgyűlése szeptember 29-én – írja a Telex. Az elnökség tagjai közé választották Tarr Béla filmrendezőt elnöknek, Veszprémi Judit kommunikációs vezetőt operatív elnökként, Nyári Ádám zenés színházrendező hallgatót diákelnökként. Elefánti Emma színházcsináló hallgató a felnőttképzésért felelős elnökségi tag lett.

Kárpáti Péter író, dramaturg és Gaál Anna dramaturg hallgató a színházi területért felelős elnökségi tag, Gigor Attila filmrendező, Faur Anna filmrendező és Ladányi Jancsó Jákob filmrendező hallgató a filmes területért felelős elnökségi tagok, Hegyi Vivien televízió és média szakos hallgató pedig a tévés területért felelős elnökségi tagokká váltak. Továbbra is segíti az elnökség munkáját Upor László dramaturg mint külkapcsolatokért felelős tanácsadó és Rihay-Kovács Zita jogász.

(Kiemelt fotónk: Freeszfe Facebook oldala)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.