Forgalomkorlátozás lesz szerdán és csütörtökön az M7-esen

A sztrádán a komplex terelés kiépítésének időszakában, különösen reggel 7 és 9 óra között, de azt követően is jelentős torlódásra kell számítani.

2023. november 7., 15:56

Szerző:

Burkolatjavítási munkálatok miatt sávzárás, forgalomkorlátozás lesz szerdán és csütörtökön az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán a 11-es és 12-es kilométer között. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei szerdán reggel 7 órától várhatóan az esti órákig a két belső sávot zárják le az érintett szakaszon, emiatt sávelhúzással a két külső sávon haladhat a forgalom.

Csütörtökön reggel 7 órától, várhatóan az esti órákig a két külső sávot zárják le, ezalatt a forgalom a két belső sávon haladhat, a közlekedők 60 kilométer/órás sebességkorlátozásra és jelentős menetidő-növekedésre számíthatnak.

A tájékoztatás szerint a Sport utcai csomópont után a bevásárlóközpontok környezetében zajló munkavégzésre előjelző táblákon hívják fel a figyelmet.

A Magyar Közút Zrt. a közlekedők számára indulás előtt az Útinform weboldalát, illetve navigációs, közösségi autós alkalmazások használatát ajánlja.

(Kép forrása: Wikipedia)