Forgalomkorlátozás lesz Budapest két kerületében

Futóverseny lesz szombaton.

2023. július 6., 12:32

Szerző:

Futóverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz szombaton Budapest VI. és XIV. kerületében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség.

Este hat órától éjfélig lezárják többek között az M3-as autópálya bevezető szakaszának a Kacsóh Pongrác úti felüljáró és a Kós Károly sétány felé vezető ágát, az Andrássy utat az Oktogon és a Hősök tere között, a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Damjanich utca között, a Róbert Károly körútról az Állatkerti körútra vezető utat, a Hősök terét, illetve környékét, beleértve a Kós Károly sétányt, illetve az Állatkerti körút egy szakaszát – közölte a rendőrség.

(Kiemelt képünk: illusztráció. Fotó: MTI/ Balogh Zoltán)

Magnézium tablettát szinte mindenki szed, vagy önmagában, vagy valamilyen multivitamin részeként. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan visszük be a szervezetbe a magnéziumot, mert hiába szedi a legdrágább tablettát, nem fog felszívódni, ha ezt a néhány szabályt nem tartja be.

Újabb rekordot döntött meg Orbán Viktor. A miniszterelnök immáron (2024. október 21-én) 5259 napot töltött el összesen a miniszterelnöki székben.