Folytatódik az enyhe téli idő, pár helyen kisüthet a nap

Többfelé a párás időjárás dominálja a hétfői napot, míg másutt több órára is kisüthet a nap. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos részeken 10 és 16, a tartósan borult, párás tájakon 4 és 8 fok között várható. 

2022. december 26., 06:20

Szerző:

Nagyobb eséllyel az Északi-középhegységben és az Észak-Alföldön tartósan borult, párás maradhat az idő, míg másutt akár több órára is kisüt a nap. Estétől észak felől újra vastagszik a felhőzet. A szitálás mellett keleten helyenként gyenge eső is előfordulhat. A délies szelet akár több helyen kísérhetik élénk széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos részeken 10 és 16, a tartósan borult, párás tájakon 4 és 8 fok között várható. Késő estére 3 és 12 fok közé csökken a hőmérséklet – írta a met.hu.

Keddre virradóan szórványos esővel, záporokkal hidegfront érkezik. Napközben viszont már felszakadozik a felhőzet észak felől, kisüt a nap, csak délen lehetnek még felhősebb területek. Itt gyenge eső, keleten, északkeleten záporok még előfordulhatnak. Az ország nagy részén erős lesz az északnyugati szél. A hajnal fagymentes lesz, délután pedig 6-11 fok várhatób – írta az Időkép.

(MTI Fotó: Balogh Zoltán)

 

2024. július 21., 11:32

A MOHU betétdíjas csomagolásait visszaváltó automatákkal kapcsolatban elég eltérő tapasztalatokkal gazdagodhattunk az elmúlt hetekben. Volt olyan bolt, ahol nem működött, megint máshol pedig flottul ment minden. A 24.hu arra kérte a munkatársait, számoljanak be a személyes tapasztalataikról.