Feljelentést tett a paradicsomkarós jegyző

Önvédelemből verte el a luxusautójáról kérdezősködő férfit. 

2023. szeptember 1., 18:02

Szerző:

Ahogy arról korábban beszámoltunk,először az interneten, később az önkormányzati hivatalban is kérdőre vonta a jegyzőt és a polgármestert luxusautóik eredetével kapcsolatban egy biri férfi. A jegyző válaszul paradicsomkaróval kezdte ütlegelni a helyi lakost. Orosz Attila látleletet vetetett, és testi sértés miatt feljelentést tett a rendőrségen.

„Mondtam, hogy megütöm, ha tovább próbálkozik. Az arcom felé hadonászott, kiabált, a telefonjával akart megütni. Ekkor kétszer az oldalára, egyszer pedig a kezére ütöttem. Ezután beült az autójába... Mindezt többen végignézték, akik kijöttek a hangzavarra” 

– mondta Gyirán Zoltán. A jegyző is feljelentést tett – írja a propeller. A Blikk állítása szerint Orosz Attilával a helyieknek is problémája van, mert agresszív és mindenkivel baja van.

Biri egyébként nem először került a címlapokra. Ez az a község ahol pályázatot nyert a Közös Kincs Kft. „Gyermek- és ifjúsági tábor létrehozására”, és amelyből lett a Le Til kúria, a kormánypártiak népszerű bulihelye. A Kft Biri polgármestéhez Almási Katalinhoz kötődik. Almási Katalin polgármester, pedagógus, iskolaigazgató, a Biriben és a környező településeken Dankó Pista néven működő bölcsőde, óvoda, iskolák, szakképző és felnőttképző intézmények vezetője, amelyeknek fenntartója a Közös Kincs Nonprofit Kft. Biri fideszes polgármesterének a fia is önkormányzati képviselő.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Michel Gunther / Biosphoto / Biosphoto via AFP)

Orbán Viktor miniszterelnök Berlinbe utazott, ahol pénteken tárgyalást folytat Olaf Scholz német kancellárral - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke csütörtökön.