Paradicsomkaróval verte le a jegyző a kínos kérdést feltevő helyi lakost

Először az interneten, később az önkormányzati hivatalban is kérdőre vonta a jegyzőt és a polgármestert luxusautóik eredetével kapcsolatban egy biri férfi. A jegyző válaszul paradicsomkaróval kezdte ütlegelni a kritikus illetőt.

2023. augusztus 30., 19:30

Szerző:

A szabolcsi Biri községben élő Orosz Attila közösségi oldalán próbálta kérdőre vonni a helyi jegyzőt és polgármestert, hogy mégis honnan van nekik több luxus-és sport autójuk, és ki fizette ezeket. Orosz szerint az autókat a helyi beruházásokra és építkezésekre szánt pénzekből vásárolták, szabálytalanul.

„Volt egy ember, aki kérdezte, hogy hol lakik ez a paraszt, hová kell menni megverni. Ekkor a jegyző úr a jegyzői hivatalát latba véve nevem, címem és még olyan dolgot is kiposztolt, hogy milyen jogcímen lakom a házban, hogy azt örököltem és egyebek, és hogy miként lakom ott” – nyilatkozta az ATV Híradónak.

Orosz ezt követően a hivatalban vonta kérdőre a jegyzőt. „Ő akkor a középső ujját mutogatva elhajtott a hivatal irányába, amikor én utánamentem és még egyszer kértem, hogy vegye le ezt a posztot, akkor ő támadólag lépett felém. Én ellöktem magamtól, ekkor odalépett az autójához és a vezető oldal mögül kivett egy karót, és azzal ötször ütött rám, kettő a kezemet találta el, hármat a baloldali vesémre. Folyamatosan azt szajkózta, hogy én egy jobbágy vagyok, takarodjak vissza a putriba, és vigyem magammal a mocskos kölykeimet is” – vázolta a történteket a férfi.

Orosz Attila látleletet vetetett, és testi sértés miatt feljelentést tett a rendőrségen.

(Kiemelt kép: illusztráció. Forrás: police.hu)