Félelmetes, uszító videóban szólítják fel gyerekvállalásra a magyar fiatalokat

2018. május 26., 09:56

Szerző:

Mérce vette észre, hogy a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom jelentkezett egy videóval, a szervezet gyakorlatilag mindenkit elítél, aki valamiért nem hajlandó házasságot kötni és gyereket vállalni Magyarországon.  A Hozz világra még egy magyart felkiáltással nyilvánosságra hozott felhívásban mindenről szó esik a kivándorlástól az migrációig és az állatvédelemig, a drámai aláfestő zene kíséretében guruló gyöngyszemekből csak néhányat idézünk fel: 

Jóval elmúltál harminc, de még otthon élsz, és buliznál egy kicsit?

Nem vállalsz gyermeket, mert azzal sok a gond? Azt mondod, azért nem kell gyerek, mert félsz, hogy nem tudsz megadni neki mindent? Nem inkább attól tartasz, hogy majd magadnak nem tudsz megadni mindent, amire vágysz?

Úgy véled, rendben van az, hogy majd mások gyermekei kitermelik a nyugdíjadat? 

Itt van szüksége rád a hazádnak, de te érvekkel alátámasztod, miért jobb neked odakint. Elmész, pedig tudod, hogy itt neked élned, halnod kéne.

Tagja vagy az állatkínzás elleni mozgalomnak? Harcolsz a bébifókák és az elefántok kihalása ellen (...) de nem zavar az abortusz? Nem izgat, hogy naponta száz magyar magzatot gyilkolunk meg? Úgy véled rendben van, hogy mi eldöntjük, mi történjen a testünkben lévő emberi élettel? 

Zavar a migráció? Őrjöngsz, hogy afrikai kannibálok árasztják el Európát?

Ha minderre nem vagy hajlandó, tudd meg, hogy Hunyadi, Rákóczi, Kossuth áldozata hiábavaló volt, mert a te generációd a kényelem oltárán feláldozta a nemzetet egyetlen puskalövés nélkül.

A videó egyébként egy kissé kontraproduktívra sikerült, azóta legalábbis, május 24-én megjelent a YouTube-on, a több mint százezer nézőjéből 3800-an jelezték, hogy nem tetszik nekik az üzenet, amely eddig csak 167 ember tetszését nyerte el. 

A videó főszereplője Budaházy Edda, a terrorcselekménnyel vádolt Budaházy György testvére, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítója.