Feldmár András kiosztotta Kadarkai Endrét

Feldmár András, a népszerű pszichoterapeuta Facebookon üznet Kadarkai Endrének. Állítása szerint Kadarkainak fontosabb volt a show, kihasználta és degradálta Feldmárt Szavakún túl című Klubrádiós műsorában. 

2023. június 29., 15:00

Szerző:

„Kedves Endre, hát ezt tényleg elbasztad” – üti fel Kadarkainak címzett nyílt sms-ét Feldmár András.

„Csalódtam benned, én őszinte voltam de neked az jött be, hogy majd te leleplezel és megmutatod hogy gazember vagyok. Te vagy az, mert valóban találkozhattál volna velem de észre sem vettél — neked fontosabb volt a “show”. Sajnálom…” – fejti ki gondolatait Feldmár. 

A hosszú interjúkat készítő riporter akkor haragította magára Feldmárt, amikor Török Szabolcs esetéről kezdte kérdezni. A férfi az ötödik emeletről meztelenül ugrott ki az ablakon Feldmár András és Büky Dorottya pszichológus jelenlétében. Később Török szervezetében ecstasyt találtak, amelyért a szülők szerint Feldmár a felelős, aki terápiájában néha kábítószerfogyasztást is alkalmaz. 

A pszichoterapeuta Kadarkai kérdéseire elmondja, hogy amikor a férfi kiugrott először arra gondolt, hogy utána ugrik, de végül hívta a rendőröket és tisztázta inkább a helyzetet. Ugyanakkor érezhető a beszélgetésen, hogy Feldmár egyre feszültebb – kommentálja a 444.hu. Kadarkai Endre még nem reagált a történtekre.

(Kiemelt képünk: Feldmár András Facebook oldala. Fotó: David Szabo)