Felborult egy személyautó az M0-son

Az M0-s dunaharaszti lehajtóján, az M5-ös sztráda felől érkező oldalon történt a baleset.

2024. január 3., 20:53

Szerző:

Felborult egy személyautó az M0-s autóút dunaharaszti lehajtóján, az M5-ös sztráda felől érkező oldalon. A helyszínre kiérkező fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, amellyel egy ember utazott – írja a katasztrófavédelem.

A helyszínen dolgoznak a társhatóságok is. A lehajtót teljes szélességében lezárták.

(Kiemelt képünk illusztráció Fotó: Merész Márton)

A Diákhitel Központ korábbi vezetőjének, Varga Judit volt férjének elmondása szerint a legfelső politikai körökből nem kapott támogatást az elmúlt hetekben, de belső fideszes körökből igen, „illetve olyan helyekről is kaptam támogatást, amit nem gondoltam”. Példaként egyházi vezetőket, régi barátokat, illetve a Történelmi Magyar Családok Szövetségét említette – derül ki Magyar Péter Telexnek adott interjújából.

Amióta mérik, most először a legszegényebb magyar régió is eléri az EU fejlettségének felét, de a fél ország az uniós lista leghátsó részén van – sőt, ha a francia tengerentúli helyek nélkül számolunk, akkor a Dél-Alföld is visszacsúszott az európai legszegényebb húszba. Budapest eközben még jobban teljesít, az országból a főváros és környéke tudott szebb növekedést felmutatni - írja a hvg.hu.

Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) jelenlegi főigazgatója nyerte a Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) főigazgatói pályázatát – közölte az Index információi szerint Csák János kulturális és innovációs miniszter a Nemzeti Kulturális Tanács mai, keddi ülésén.