Fának csapódott autójával és meghalt egy várandós nő Kecskemét mellett

Meghalt egy gépkocsi sofőrje, aki járművével fának ütközött Kecskemét határában szerdán. A megyei hírportál, a baon.hu úgy tudja, hogy az autót egy várandós nő vezette. Gyermekét császármetszéssel segítették a világra, majd kórházba vitték.

2023. november 22., 19:24

Szerző:

Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője annyit közölt az MTI-vel, hogy a Kecskemét és az M5-ös autópálya között húzódó Korhánközi úton délelőtt történt balesetben a sofőr életét vesztette. A helyszínelés során kiderült, hogy a biztonsági öv a nő mögött volt bekötve.


A megyei hírportál, a baon.hu információi szerint a baleset helyszínére érkezett egy koraszülöttmentő is.


Értesüléseik szerint a baleset után a kismama nem mutatott életjeleket. Egy a helyszínen tartózkodó egészségügyi dolgozó kezdte meg az újraélesztését, de ez nem sikerült. Közben két mentőhelikopter és két mentőautó is a helyszínre érkezett, és az egészségügyi szakemberek azonnali császármetszést végeztek.


Azt írták: a beavatkozás sikeres volt, ám az újszülöttet is újra kellett éleszteni a helyszínen. Végül a gyermeket stabil keringéssel vitték kórházba.

(Fotó: Összeroncsolódott személyautó a Kecskemét és az M5-ös autópálya között húzódó Korhánközi úton, ahol meghalt a gépkocsi sofőrje, aki járművével fának ütközött 2023. november 22-én. A megyei hírportál, a baon.hu úgy tudja, hogy az autót egy várandós nő vezette. Gyermekét császármetszéssel segítették a világra, majd kórházba vitték. MTI/Donka Ferenc)

2024. február 21., 21:21

Már 4 éve, hogy a kormány fenntartja a rendkívüli jogrendet, amivel felhatalmazást kapott arra, hogy olyan rendeleteket alkosson, amivel egyes törvények alkalmazását felfüggesztheti, törvényi rendelkezésektől eltérhet, valamint egyéb rendkívüli intézkedéseket hozhat.