Ez a helyzet vasárnap reggel az utakon

Javítások, torlódások és várakozó kocsisor.

2022. január 9., 09:01

Szerző:

Az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a nagyszentjánosi kihajtó előtt a 100-as km-nél két személyautó karambolozott. A sérült járművek csak  leállósávot foglalják el – tájékoztat az Útinform. 

Baleset történt az M35-ös autópályán, az M3-as autópálya felé, a derecskei csomópont után. Az 56-os km-nél a külső sávot lezárták.  A magyar-osztrák határszakaszon, az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál, 1-2 km-es a kilépésre várakozó kocsisor.

Az M3-as és az M30-as autópálya csomópontjában, a védőkorlátot javítják, ezért lezártak egy csomóponti ágat. (Az M30-ról az M3-ra Debrecen, ill. Nyíregyháza felé nem lehet majd felhajtani.) Az M30-asról a Nyíregyháza felé tartó felhajtót lezárták, így a Miskolc felől érkezők az M3-as autópályán Budapest felé haladva a 139-es jelű mezőnagymihályi csomópontnál tudnak majd visszafordulni Nyíregyháza, illetve Debrecen felé.

(Kiemelt kép: Álló kocsisor a Nyugati téri felüljárón 2020. november 9-én. Fotó: Merész Márton / 168.hu)

Fennállása huszadik évfordulójához érkezett az MVM Partner Zrt., Magyarország legnagyobb villamosenergia-nagykereskedője. Az elmúlt két évtizedben a társaság nagy utat bejárva és jelentős mérföldköveket elérve számos módon járult hozzá a magyar villamosenergia-rendszer ellátásbiztonságához és a rezsicsökkentés biztosításához.