Erősödik az ellenzéki összefogás: Gréczy Zsolt beperli az MSZP szekszárdi szervezetét

2017. október 17., 11:56

Szerző:

Fotó: MTI / Földi Imre

A DK és az MSZP viszonya finoman szólva sem felhőtlen. Erre tesz rá egy újabb lapáttal a szekszárdi ügy. Gréczy Zsolt, a DK szóvivője közleményben jelentette be, hogy beperli a szocialisták szekszárdi szervezetét.

A szervezet hivatalos Facebook-oldalán ugyanis megjelent, hogy Gréczy október 13-án, pénteken 14 órakor a szekszárdi Heinmann Pincészetben tárgyalt Horváth Kálmán és Horváth István fideszes politikusokkal. 

Ez azonban hazugság – reagált Gréczy Zsolt.

„Ezúton közlöm, hogy a nevezett időpontban, sőt egész nap Budapesten tartózkodtam, erre tucatnyi tanúm van. Soha életemben nem jártam a fent nevezett pincészetben, a nevezett fideszes politikusokkal soha nem találkoztam, még a nevüket sem hallottam soha"

 – írta közleményében.

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.