Erkölcsi gyóntatószéket állít fel a CÖF

Csizmadia Lászlóék a fiatal szavazóknak akarnának erkölcsi útmutatást adni.

2021. június 16., 12:27

Szerző:

Civil Igazságtételi Bizottságot alapít a CÖF-CÖKA – jelentette be Csizmadia László. A szervezet elnöke a Magyar Nemzetnek elmondta: az újonnan alapított Bizottság célja, hogy bemutassa a Kádár-korszaktól kezdve napjainkig miként herdálták el a szociálliberálisok az állami vagyont, és hogyan gazdagodtak meg abból.  

„Meggyőződésünk szerint itt az ideje annak, hogy a balliberális országfosztás nyomába eredjünk, ezért szellemi honvédőink akaratára megalakítjuk a Civil Igazságtételi Bizottságot”

– fogalmazott Csizmadia László, hozzátéve, hogy azok, akik elárulták a hazát következmények nélkül úszták meg a rájuk kiszabható súlyos büntetéseket. Szerinte ezért egy „erkölcsi gyóntatószéket” kell felállítani, amellyel Csizmadia László úgy véli, elégtételt biztosíthatnak a magyaroknak, illetve azoknak a szavazni készülő fiataloknak is. Az elnök ugyanakkor megjegyezte, hogy „a mostani szélsőbal- és jobboldal összeállt pártgyülekezete félrevezető módszerekkel próbálja a bukott politikusoknak hízelegve a hatalmat visszaszerezni”.

Az ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász által vezetett bizottságot Völgyesi Miklós, a Legfelsőbb Bíróság nyugalmazott tanácsvezető bírája, Zétényi Zsolt jogász, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány kuratóriumi elnöke, Osztie Zoltán, a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony-főplébánia plébánosa, Magyar-Zsolnay Attila alkotmányjogász, Wittner Mária ’56-os szabadságharcos és Borvendég Zsuzsa történész, jogász alkotja majd.

(Kiemelt kép: Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány elnöke a szervezet országértékelő rendezvényén a fővárosi Gellért Szállóban 2015. február 5-én. Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt)

Tegnap 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.