Érdeklődve hívta Kósa Lajos a csengeri örökösnő másik áldozatát, hogy nála van-e valami eredmény

Egy tehetős vállalkozó tanúvallomásával folytatódott a közel 800 milliós csalással vádolt a csengeri örökösnőként elhíresült P. Mária büntetőpere.

2021. június 9., 21:58

Szerző:

Egy tehetős vállalkozó tanúvallomásával folytatódott a közel 800 milliós csalással vádolt a csengeri örökösnőként elhíresült P. Mária büntetőpere. A Blikk részletesen beszámolt a vallomásról, amiben több érdekes részlet is van.

A férfi elmondta, hogy akkor került kapcsolatba P. Máriával, amikor a nő bejelentkezett, hogy megvenné a házát. Ő is elmondta, hogy pénze nincs, de komoly az érdeklődése, és ha bejön az öröksége, akkor húsz ilyen házat is meg tud venni.

A férfi meghitelezte neki a házat, és még további 380 millió forintot, amiből P. Mária az állítólagos öröksége után rohangált.

A vállalkozó Kósa Lajossal nem találkozott, egyszer viszont felhívta a politikus. Éppen Svájcból érkeztek haza, amikor csörgött a telefonja, Kósa Lajos volt a vonalban.

A politikus csak tudni szerette volna, mi történt Svájcban, van-e valami eredmény az örökséget illetően.

A vállalkozó egyébként változatlanul hisz P. Máriának, hisz az örökségben is. „Ilyen jól felépített rendszert Marika nem tudott volna felépíteni, ha nem lenne igaz az örökség, akkor valakik állhattak volna Marika mögött, vagyis ebben az esetben Marika is áldozat" – fűzte az ügyhöz.

(Kiemelt kép: Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője. MTI Fotó: Kovács Tamás)