Eltűnt Párról Takács Judit Dzsenifer

2019. június 22., 16:37

Szerző:

A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytat Takács Judit Dzsenifer eltűnése miatt.

A 16 éves lány 2019. június 9-én az éjszakai órákban távozott pári lakásukból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról. Takács Judit Dzsenifer 160 centiméter magas, fekete, hosszú hajú, kék szemű. Távozásakor fekete melegítőt és fekete pólót viselt.

Ő az:

Fotó: police.hu

A Tamási Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-573-910-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén – írta a police.hu.

 

Kedden túlnyomóan derült, száraz időre van kilátás. Európa időjárását egy kiterjedt anticiklon befolyásolja. Napközben többfelé megélénkül, kedden a Dél-Dunántúlon időnként meg is erősödik a délkeleti, keleti szél.

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.