Egy Gattyán-cég, és több más ismerős vállalkozás a legnagyobb adótartozók listáján

Többmilliárd forintnyi tartozás behajtását kezdeményezheti a NAV.

2021. december 7., 07:27

Szerző:

Közbeszerzéseken nyertes informatikai társaság, Sarka Kata cége ügyvezetőjének volt gázkereskedője, a milliárdos Rahimkulov Ruszlanhoz köthető kulturális szervezetek, az ismét nagy összegű végrehajtás alatt álló Gattyán-cég és egy 34 másik vállalkozással együtt egy XVI. kerületi családi házba bejegyzett ázsiai kereskedőcég is felkerült a NAV új adóslistáira – írja a Napi.hu.

A vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár gyakorlatozik a jövő hét elején Szolnokon, ezért megnövekedett hanghatásra kell számítani – közölte a szolnoki polgármesteri hivatal közleményben.

I. Judit, a Vácott ismert kineziológus és kétgyermekes édesanya szerda este 11-kor tűnt el. Ismerősei Facebook-felhívásokban és személyesen is keresték, ezrek osztották meg az eltűnéséről szóló posztokat, illetve a rendőrség is az eltűnt emberek körözési listájára tette őt. Pénteken aztán találtak egy holttestet a Dunánál.

2023. február 3., 15:44

A szombat éjfélig tartó havazás, havas eső és viharos széllökések miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Azt kérik, csak megfelelő műszaki állapotú, a szokásosnál jobban megtankolt, a téli körülményekre felkészített  járművel induljanak csak útnak.